Skip to content

Lue tämä ennen seuraavaa kaupassa asiointia & 21 tapaa palkita itsensä. Äläkä nettishoppaile humalassa!

January 27, 2013

Apartment therapyn It’s the Little Things: 4 Ways to spend less and reduce clutter -jutussa on hyviä pointteja. Niin hyviä, että suosittelen lukemaan jutun läpi ennen seuraavaa ostoksilla käyntiä. Minä tunnistan itsessäni tuon piirteen, että vaikka ostoslistalla olisi yksi ainoa tavara, poistun kaupasta useamman (tarpeettoman) pikkutavaran kanssa. Tai näinhän se oli viime vuonna, vaan ei enää.

Minulla on toiminut jutussa mainittu kakkossääntö eli odota hetki ennen ostopäätöstä. Nettikaupassa voi kerätä ostoskoriin kaikenlaista – ja sitten suljetaan selain. Ja mennään kahville. Ennen keräilin houkuttelevia tavaroita itselleni kirjanmerkkeihin ja saatoin muistaa ne viikkoja ellen kuukausia myöhemmin. Mietin siinä sitten, että miksi ihmeessä halusin tuota vaatetta tai kosmetiikkatuotetta niin kiihkeästi? Mihin se pakottava himo katosi?

Postauksessa on myös hyvä linkki pihin palkintovinkkeihin. Täällä noita liian pieniä toppahousujani miettiessä olen pohtinut, miten palkitsen itseni kun mahdun jälleen housuihin. Jostain syystä laihduttajat haluavat aina palkita itseään. Eikö se tervehtynyt keho ole paras palkinto? Hmm.

Tiesittekö muuten, että nettishoppailu humalassa on nykyajan trendi? Aamulehti raportoi asiasta suomalaisille viime vuonna. Kaupat ovat ilmiöstä luonnollisesti innoissaan. Joten uusi sääntö: älä shoppaile, kun otat. Viina vie estot ja joillakin se voi tarkoittaa holtitonta rahan tuhlausta kaupoissa.

Advertisements

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Minimalismin Ilo

Minimalismi - yksinkertainen elämä, onnellisempi olo

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: