Skip to content

About

Aion armon vuonna 2013 nauttia elämästäni ilman shoppailua. Ei kiitos, en tarvitse lisää vaatteita enkä kosmetiikkaa. Ei kiitos, en aio myöskään ostaa ruokaa. Luit oikein, en osta itselleni ruokaa  ennen kuin olen tyhjännyt pakastimen ja kaapit.

Kirjoitan blogiini mahdollisista houkutuksista ja voitoista. Ihmettelen asioita. Raportoin, milloin pakastimeni on tyhjä ja milloin kaapista löytyvä ruoka alkaa tympiä. Mietin niitä kaikkia tarpeellisia ja tarpeettomia tavaroita ja asioita, joita vastaani tulee.

Tämä ei ole laihdutusblogi. Tavoitteeni on silti tyhjätä ruokavarastoja ja oppia tuntemaan aitoa nälkää ja syömisen riemua. Minulla on hyvät vitamiinivarastot ja vararavintoakin säilöttynä kehoon.

Ja sama positiiviseen muotoon kirjoitettuna:

Aion armon vuonna 2013 nauttia elämästäni. Kiitos, minulla on jo tarpeeksi vaatteita ja kosmetiikkaa. Kiitos, minulla on kaapit täynnä ruokaa ja anteliaita ystäviä. Luit oikein, en osta itselleni ruokaa  ennen kuin olen tyhjännyt pakastimen ja kaapit.

Kirjoitan blogiini mahdollisista houkutuksista ja voitoista. Ihmettelen asioita. Raportoin, milloin pakastimeni on tyhjä ja milloin kaapista löytyvä ruoka alkaa tympiä. Tai milloin alan nauttia pihin ruokavaliosta. Mietin niitä kaikkia tarpeellisia ja tarpeettomia tavaroita ja asioita, joita vastaani tulee.

Tavoitteeni on tyhjätä ruokavarastoja ja oppia tuntemaan aitoa nälkää ja syömisen riemua.

Advertisements
Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Minimalismin Ilo

Minimalismi - yksinkertainen elämä, onnellisempi olo

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: